Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πληροφορίες σχετικά με εμάς

DUX, η σουηδική κληρονομιά

Τέσσερις γενιές, πάνω από 90 χρόνια, περισσότερες από 30 χώρες και πάνω από 300 καταστήματα. Είμαστε μια οικογενειακή εταιρεία που παράγει ένα από τα πιο προηγμένα τεχνολογικά κρεβάτια της αγοράς. Η μεγάλη προσοχή μας στην άνεση, τη μεγάλη διάρκεια ζωής, την ποιότητα και την καινοτομία μάς οδήγησε να δημιουργήσουμε κρεβάτια που εξασφαλίζουν καλύτερο ύπνο.

Κάποτε στη Σουηδία

Όλα ξεκίνησαν το 1926 στο Μάλμε, όπου ο Efraim Ljung λάνσαρε την πρώτη του παραγωγή στρωμάτων εσωτερικών ελατηρίων στη Σουηδία. Τέσσερις γενιές της οικογένειας Ljung αργότερα, η DUX αναδείχθηκε σε παγκόσμια μάρκα, ανοίγοντας 88 καταστήματα παγκοσμίως. Η υψηλή δεξιοτεχνία, ο απλός σχεδιασμός και τα υψηλής ποιότητας υλικά εκτιμήθηκαν στις ΗΠΑ από το 1977. Μέχρι το τέλος της δεκαετίας του 90, η φήμη της DUX εξαπλώθηκε σε όλη την Ευρώπη, κερδίζοντας τις καρδιές των Βρετανών. Παρά τη σημαντική ανάπτυξη, παραμένουμε μια οικογενειακή εταιρεία, περήφανη για τις ρίζες και την παράδοσή μας. Επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματα σε περισσότερες από 30 χώρες.

Βρείτε το πλησιέστερο κατάστημα Διαβάστε περισσότερα για την κληρονομιά της DUX

Η διαφορά DUX

Η DUX είναι κάτι παραπάνω από ένα κρεβάτι. Είναι ένα όχημα προς την ευημερία σας. Η κατασκευή των προϊόντων μας εξελίσσεται με την πάροδο των ετών. Βελτιωνόμαστε και τελειοποιούμαστε συνεχώς και καινοτομούμε τη χαρακτηριστική μας τεχνολογία που βασίζεται σε ελατήρια υψηλής αντοχής. Τα κρεβάτια μας είναι κατασκευασμένα με σκελετό από σκληρό ξύλο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με μια ποικιλία επιλογών για τα πόδια. Μερικά από τα κρεβάτια μας διαθέτουν ρυθμιζόμενο στήριγμα μέσης που καλύπτει τις ανάγκες σας. Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, ξεκούραση και ανακούφιση.

Εξερευνήστε τη συλλογή των κρεβατιών μας

Η καρέκλα Jetson

Διαχρονικός μοντέρνος urban σχεδιασμός

Η DUX παρουσίασε την καρέκλα Jetson στο Nordiska Galleriet στη Στοκχόλμη το 1969. Χρειάστηκαν τρία χρόνια για τον Bruno Mathsson, πατέρα του σύγχρονου σουηδικού σχεδιασμού, να ολοκληρώσει αυτό το παγκοσμίως γνωστό έπιπλο. Η τέλεια μίξη των παραδοσιακών σουηδικών χειροτεχνιών και του μοντερνισμού έγινε αμέσως επιτυχία. Ο Mathsson είχε μια εξαιρετική αισθητική απλότητας, σχολαστικής ομορφιάς σε συνδυασμό με την άνεση και την κομψότητα.

Η καρέκλα Jetson διαθέτει κάθισμα σε σχήμα κούπας, εργονομικά σχεδιασμένη ψηλή πλάτη με μαξιλάρι κεφαλής και επιχρωμιωμένη περιστρεφόμενη βάση με μοναδικό μηχανισμό αυτόματης επαναφοράς.

Ανακαλύψτε τη συλλογή επίπλων μας