DUX 1001

Η δυναμική κατασκευή με δύο στρώσεις ελατηρίων DUX® 1001 είναι η τέλεια εισαγωγή στη θρυλική άνεση και υποστήριξη της DUX. Η σχεδίαση του DUX 1001 βασίζεται στον πολύ πρωτότυπο σχεδιασμό πολυτελών κρεβατιών DUX από το 1926 και από τότε έχει τελειοποιηθεί με το πέρασμα των χρόνων. Το DUX 1001 είναι μια πραγματική δήλωση και υπογραφή της τεχνικής δεξιοτεχνίας της DUX και φανερώνει τη δυνατότητα δημιουργίας προϊόντων υψηλής ποιότητας και μεγάλης διάρκειας ζωής.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κρεβάτι με στρώμα με ελατήρια

Σύστημα ελατηρίων DUX 12+12 εκ.

Επίστρωμα DUX Xupport

Ενσωματωμένο εξάρτημα κεφαλαριού

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ύψος

Ύψος βάσης: 26 εκ.

Συνολικό ύψος στρώματος με επίστρωμα Xupport: 29 εκ.

Συνιστώμενα ύψη ποδιών: 20, 23, 30 εκ.

ΠλάτοςΜήκοςΑρ. ελατηρίων
80 εκ. 200 εκ., 210 εκ., 220 εκ.

1.024

90 εκ. 200 εκ., 210 εκ., 220 εκ. 1.092
105 εκ. 200 εκ., 210 εκ., 220 εκ. 1.492

120 εκ.

200 εκ., 210 εκ., 220 εκ.

1.776

140 εκ. 200 εκ., 210 εκ., 220 εκ. 2.162
160 εκ. 200 εκ., 210 εκ., 220 εκ.

2.162

180 εκ. 200 εκ., 210 εκ., 220 εκ.

2.244

210 εκ. 200 εκ., 210 εκ., 220 εκ.

2.244

Λήψη φύλλου προδιαγραφών

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ DUX 1001

ΕΠΙΣΤΡΩΜΑ XUPPORT

Κάθε κρεβάτι DUX συνοδεύεται από το επίστρωμα Xupport. Αυτό το αντικαταστάσιμο βαμβακερό επίστρωμα 6 εκ. από λάτεξ προσθέτει επιπλέον απαλότητα και προστασία και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του κρεβατιού DUX®, βελτιώνοντας την αίσθηση και την άνεση που είναι ζωτικής σημασίας για έναν καλό ύπνο. Σε αντίθεση με τα περισσότερα κρεβάτια με επιστρώματα, το επίστρωμά μας δεν είναι συνδεδεμένο με το κρεβάτι. Αυτό όχι μόνο συμπληρώνει τη φύση του κρεβατιού, που έχει ως στόχο του να περιβάλλει το σώμα σας, αλλά, επιπλέον, σε περίπτωση ατυχήματος ή φθοράς, μπορείτε απλώς να αντικαταστήσετε το επίστρωμα, χωρίς να χρειαστεί να αντικαταστήσετε ολόκληρο το στρώμα.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΛΑΤΗΡΙΩΝ ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΣΠΕΙΡΕΣ ΑΠΟ ΣΟΥΗΔΙΚΟ ΧΑΛΥΒΑ

Το θεμέλιο κάθε κρεβατιού DUX είναι ένα σύστημα ελατηρίων που είναι ασυναγώνιστο στη βιομηχανία των κρεβατιών - απαράμιλλη υποστήριξη, ευελιξία και ανθεκτικότητα. Σχεδιασμένο για εξαιρετικά υψηλές επιδόσεις, το σύστημά μας χρειάζεται για την κατασκευή του πάνω από ένα μίλι από ειδικά σφυρηλατημένο, χαλύβδινο σύρμα μεγάλης αντοχής. Το τελικό προϊόν αποτελείται από έως και 4.180 αλληλοσυνδεόμενα ελατήρια, των οποίων η συνδυαστική υποστήριξη βοηθά στην παροχή μέγιστης ανακούφισης από την πίεση σε κάθε μέρος του σώματος. Διαβάστε περισσότερα

Η ΔΙΑΦΟΡΑ DUX®

Το κρεβάτι DUX είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό κρεβάτι. Είναι ένα όχημα προς την ευεξία. Το κρεβάτι DUX® είναι ένα κρεβάτι για βαθύ ύπνο. Είναι η μοναδική στιγμή που το σώμα σας μπορεί να επιδιορθωθεί, να αναδομηθεί και να αποκατασταθεί. Όχι όταν κοιμάστε - αλλά όταν βρίσκεστε στο στάδιο του βαθέος ύπνου. Είτε υποφέρετε από πόνο στην πλάτη είτε περνάτε ανήσυχες νύχτες προσπαθώντας να βρείτε μια άνετη θέση, τα συστήματα ύπνου υψηλής απόδοσης DUX σάς επιτρέπουν να απολαύσετε την ξεκούραση και την ανακούφιση που χρειάζεστε. Πιστεύουμε ότι το κρεβάτι DUX είναι το καλύτερο κρεβάτι που έγινε ποτέ. Και αφού έχετε περάσει χρόνο στον ιστότοπό μας, σας συνιστούμε να επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματά μας, ώστε να μπορέσετε να δοκιμάσετε τα προϊόντα μας και από κοντά. Διαβάστε περισσότερα

ΥΛΙΚΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

Έχουμε λάβει το σήμα πιστοποίησης Oeko Tex 100. Αυτό το πιστοποιητικό σημαίνει ότι το κρεβάτι DUX ανταποκρίνεται στις αυστηρές απαιτήσεις της ανθρώπινης οικολογικής ποιότητας, καθώς το προϊόν είναι εντελώς απαλλαγμένο από οποιεσδήποτε ανθυγιεινές ή επιβλαβείς ουσίες. Στο κρεβάτι DUX μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι κοιμάστε σε ένα κρεβάτι χωρίς τοξίνες.

Επίσης, λόγω της ανθεκτικής κατασκευής των ελατηρίων και του αντικαταστάσιμου και μεταβλητού σχεδιασμού των εξαρτημάτων του, το κρεβάτι DUX μπορεί να είναι το στρώμα με την καλύτερη ποιότητα που θα έχετε ποτέ.

Επιλέγοντας το κρεβάτι DUX, κάνετε μια περιβαλλοντικά υπεύθυνη επιλογή. Διαβάστε περισσότερα

ΕΩΣ ΚΑΙ 10% ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΒΑΘΥΣ ΥΠΝΟΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ*

Ερευνητές στο Ινστιτούτο Καρολίνσκα – το κορυφαίου κύρους ιατρικό πανεπιστήμιο που απονέμει το Βραβείο Νόμπελ στη Φυσιολογία και την Ιατρική – πραγματοποίησαν μια έρευνα σχετικά με τον αντίκτυπο που είχαν διαφορετικά στρώματα στο σώμα και την ποιότητα του ύπνου. Τα αποτελέσματά τους έδειξαν ότι εκείνοι που κοιμήθηκαν σε κρεβάτι DUX όχι μόνο κοιμήθηκαν γρηγορότερα, αλλά παρέμειναν στο στάδιο του βαθέος ύπνου μεγαλύτερο διάστημα - περίπου μία ώρα περισσότερο κάθε βράδυ.

* BRL, 1985, 1989 (Εργαστήριο έρευνας για κρεβάτια, Αναπληρωτής Καθηγητής Evert Knutsson, Αναπληρωτής Καθηγητής Sven Engdahl)

Διαβάστε περισσότερα >>

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Η ΣΕΙΡΑ ΚΡΕΒΑΤΙΩΝ DUX

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΡΕΒΑΤΙΩΝ DUX