Η θέση μας ως προς το περιβάλλον

Είναι στη φύση μας

Η ακεραιότητα κάθε συστήματος ύπνου υψηλής απόδοσης DUX ξεκινά από την ακεραιότητα των υλικών που επιλέγουμε για την κατασκευή του. Επιλέγουμε υλικά ανώτερης ποιότητας βασιζόμενοι αποκλειστικά στα χαρακτηριστικά της απόδοσής τους.

Έχουμε λάβει το σήμα πιστοποίησης Oeko Tex 100. Αυτό το πιστοποιητικό σημαίνει ότι το κρεβάτι DUX ανταποκρίνεται στις αυστηρές απαιτήσεις της ανθρώπινης οικολογικής ποιότητας, καθώς το προϊόν είναι εντελώς απαλλαγμένο από οποιεσδήποτε ανθυγιεινές ή επιβλαβείς ουσίες. Στο κρεβάτι

DUX μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι κοιμάστε σε ένα κρεβάτι χωρίς τοξίνες.

Επίσης, λόγω της ανθεκτικής κατασκευής των ελατηρίων και του αντικαταστάσιμου και μεταβλητού σχεδιασμού των εξαρτημάτων του, το κρεβάτι DUX κατασκευάζεται για μια ζωή. Το κρεβάτι DUX μπορεί να μην είναι το πιο ακριβό κρεβάτι στην αγορά, αλλά με τη φροντίδα που δείχνουμε στην επιλογή των υλικών που προσφέρουμε, θα είναι το στρώμα καλύτερης ποιότητας που θα έχετε ποτέ.

Επιλέγοντας το κρεβάτι DUX, κάνετε την περιβαλλοντικά υπεύθυνη επιλογή.

ΥλικA υψηλHς απOδοσης

ΣΟΥΗΔΙΚΟ ΠΕΥΚΟ ΑΡΓΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Το ξύλο που χρησιμοποιείται για την κατασκευή του σκελετού του κρεβατιού φυτρώνει στο βόρειο τμήμα της Σουηδίας. Οι εξαιρετικά σκληροί χειμώνες παράγουν δέντρα που αναπτύσσονται πολύ αργά – αυτό φαίνεται από τους στενά διατεταγμένους δακτυλίους ανάπτυξης στον κορμό τους – καθιστώντας το πεύκο αυτό ένα από τα ανθεκτικότερα πεύκα στον κόσμο.

Αυτό το πεύκο χρησιμοποιείται τη δημιουργία της βάσης κάθε κρεβατιού DUX. Το αποτέλεσμα είναι μια βάση που κατασκευάζεται σαν έπιπλο. Κάθε μεμονωμένο εξάρτημα του κρεβατιού DUX είναι κατασκευασμένο για μεγάλη διάρκεια ζωής.

ΣΟΥΗΔΙΚΟΣ ΧΑΛΥΒΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ

Ο καλύτερος σουηδικός χάλυβας είναι η βάση για κάθε κρεβάτι DUX. Σχεδόν 2 μίλια χαλύβδινου σύρματος χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία του συνεχούς σχεδιασμού ελατηρίων που απαρτίζουν το σύστημα ελατηρίων ενός king-size κρεβατιού DUX. Αυτός ο μοναδικός σχεδιασμός σε συνδυασμό με τον πιο ανθεκτικό σουηδικό χάλυβα μάς επιτρέπει να δημιουργήσουμε ένα από τα μικρότερα, λεπτότερα και πιο δυναμικά ελατήρια της αγοράς.

ΜΕΙΓΜΑ ΛΑΤΕΞ ΑΠΟ ΚΑΟΥΤΣΟΥΚΟΔΕΝΤΡΟ

Το λατέξ που χρησιμοποιείται στο κρεβάτι DUX είναι ένα φυσικό προϊόν που συλλέγεται από το δέντρο hevea ή "καουτσουκόδεντρο". Το λάτεξ στα επιστρώματά μας βελτιώνει τη μακροζωία και παρέχει υποστήριξη σε κάθε ίντσα του περιγράμματος του σώματός σας.

Όταν οι καταναλωτές θέλουν να γνωρίζουν ότι ένα προϊόν είναι φυσικό και καλό για το περιβάλλον, ενώ παράλληλα αναζητούν ένα προϊόν που θα τους βοηθήσει να κοιμούνται καλύτερα - το μείγμα λάτεξ είναι η απάντηση. Συνδυάζοντας το φυσικό και το συνθετικό λατέξ, παίρνετε τα καλύτερα στοιχεία που έχει να προσφέρει το καθένα. Τα φυσικά συστατικά, η ελαστικότητα, η προσαρμοστικότητα, τα πλεονεκτήματα για την υγεία και η πολυτελής αίσθηση του φυσικού λάτεξ συνδυάζονται με τη μεγάλη ανθεκτικότητα του συνθετικού λάτεξ - για να δημιουργηθεί ένα προϊόν που προσφέρεται από τη Γη και τελειοποιείται από εμάς.

Το μείγμα λατέξ μπορεί να συγκριθεί με μια χρυσή γαμήλια βέρα. Κανένας δεν επιλέγει βέρα 24 καρατίων (100% χρυσό), επειδή θα ήταν πολύ μαλακή και θα λύγιζε αν κάποιος την έπιανε με μεγάλη δύναμη. Η λύση είναι ένα χρυσό δαχτυλίδι 18 καρατίων, όπου ο χρυσός αναμειγνύεται με ένα άλλο, πιο ανθεκτικό μέταλλο. Το αποτέλεσμα είναι ένα δαχτυλίδι που έχει την εμφάνιση και την αίσθηση του καθαρού χρυσού αλλά είναι λιγότερο ευάλωτο σε ζημιές ή φθορές.

ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ

Τα κρεβάτια μας είναι καλυμμένα από βαμβάκι με μεγάλο αριθμό κλωστών. Όχι μόνο λόγω της απαλότητάς του, αλλά και λόγω του ότι o μεγαλύτερος αριθμός κλωστών δημιουργούν ένα ισχυρότερο ύφασμα. Το αποτέλεσμα είναι ένα ύφασμα στρώματος που δεν είναι μόνο εξαιρετικά μαλακό αλλά και εξαιρετικά ανθεκτικό.

Πιστοποιητικό για το πρότυπο Oeko-Tex® 100

Η DUX είναι περήφανη που έχει αποκτήσει το πιστοποιητικό Oeko-Tex 100. Το πρότυπο Oeko-Tex 100 είναι ένα ανεξάρτητο σύστημα δοκιμών και πιστοποίησης για υφάσματα, πρώτες ύλες, ενδιάμεσα και τελικά προϊόντα κλωστοϋφαντουργίας σε όλα τα στάδια της παραγωγής. Στο κρεβάτι DUX μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι κοιμάστε σε ένα κρεβάτι που ανταποκρίνεται στις αυστηρές απαιτήσεις ανθρώπινης οικολογικής

ποιότητας ώστε να είναι εντελώς απαλλαγμένο από οποιεσδήποτε ανθυγιεινές ή επιβλαβείς χημικές ουσίες.

Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ DUX

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΑΝΑΝΕΩΣΗ, ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Το κρεβάτι DUX αποτελείται από προσαρμόσιμα εξαρτήματα. Το επίστρωμά μας δεν είναι συνδεδεμένο στο κρεβάτι, η κορυφή του στρώματος μπορεί να ανοίξει με φερμουάρ για να επιτρέψει την πρόσβαση στο σύστημα με προσαρμόσιμες κασέτες Pascal και οι δύο βάσεις ελατηρίων λειτουργούν ανεξάρτητα η μία από την άλλη.

Κάθε εξάρτημα μπορεί να αντικατασταθεί, ενώ μερικά μπορούν και να αναβαθμιστούν. Το αποτέλεσμα είναι ένα κρεβάτι που δεν μπορεί απλώς να αποκατασταθεί όταν παρουσιάσει σημάδια φθοράς, αλλ

ά μπορεί και να βελτιωθεί με την κυκλοφορία νέων αξεσουάρ και τεχνολογικών καινοτομιών.

Το κρεβάτι που αναπνέει

Ένα κρεβάτι DUX αναπνέει πραγματικά. Δημιουργεί συνεχώς μια ροή αέρα, καθώς το σχήμα του αλλάζει με τις κινήσεις σας. Αυτή η ροή αέρα εξυπηρετεί διάφορες κρίσιμες λειτουργίες: Μπορεί να απομακρύνει τη θερμότητα του σώματος από το στρώμα και να προσφέρει και το απαραίτητο επίπεδο εξαερισμού για την εξάλειψη οσμών, βακτηρίων και μυκήτων.

Καινοτομία που βασίζεται στην έρευνα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 90 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Η καινοτομία είναι για εμάς σοβαρή υπόθεση. Δεν αλλάζουμε απλώς το χρώμα του υφάσματος του στρώματος και το αποκαλούμε αυτό καινοτομία. Διεξάγουμε εξαντλητική έρευνα για νέα υλικά και τεχνικές — μερικές φορές για χρόνια — πριν από την ενσωμάτωσή τους στα προϊόντα μας. Ως εκ τούτου, οι αναβαθμίσεις μας είναι μετρήσιμες και επαληθεύσιμες προτού καν κυκλοφορήσουν στην αγορά. Έρευνες έχουν δείξε

ι ότι το κρεβάτι DUX αποδίδει καλύτερα από τα συνηθισμένα κρεβάτια. Γνωρίζοντας αυτό, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι, αν και δεν αγοράζετε το πιο ακριβό κρεβάτι της αγοράς, επενδύετε σε πάνω από 90 χρόνια εμπειρίας τα οποία οδηγούν στην παραγωγή του πιο ποιοτικού στρώματος του κλάδου.

divider icon