Ο ελατηρίων με συνεχείς σπείρες
Σχεδιασμός ελατηρίου κρεβατιού

ΕΠΕΙΔΗ Η ΦΥΣΙΚΗ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΟΤΕ

Σχεδιασμένα για εξαιρετικά υψηλή απόδοση, τα αποκλειστικά μας ελατήρια κρεβατιού χρειάζονται περισσότερο από ένα μίλι σύρματος υψηλής αντοχής από σουηδικό χάλυβα. Το τελικό προϊόν αποτελείται από 4.180 αλληλοσυνδεόμενα ελατήρια κρεβατιού, η συνδυαστική υποστήριξη των οποίων προσφέρει μέγιστη ανακούφιση

από την πίεση σε κάθε μέρος του σώματος.

Η σχεδίασή μας έχει ως αποτέλεσμα εξαιρετικά ανώτερη κατανομήπίεσης σε σχέση με στρώματα στα οποία τα ελατήρια δρουν ανεξάρτητα το ένα από το άλλο. Το αποτέλεσμα είναι ενεργή δυναμική υποστήριξη, ελεύθερη κυκλοφορία και ασυναγώνιστη εργονομική άνεση.

Δυναμική υποστήριξη

Μόνο η δυναμική φύση ενός συστήματος ελατηρίων μπορεί να περιβάλλει όλες σας τις κινήσεις και να προσαρμόζεται σε αυτές τη νύχτα. Το επαναστατικό σύστημα ελατηρίων της DUX προσαρμόζεται στο βάρος και το σχήμα του σώματος. Κινείται ανάλογα με τις κινήσεις σας. Προσαρμόζεται στο περίγραμμα του σώματός σας προσφέροντας συνεχή δυναμική υποστήριξη σε κάθε σημείο του σώματός σας.

Ο σχεδιασμός ελατηρίωντης DUX δεν είναι ούτε πολύ σκληρός ούτε πολύ μαλακός. Είναι αρκετά εύκαμπτος έτσι ώστε να επιτρέπει στους ώμους και τα ισχία σας να βυθίζονται στο στρώμα, αλλά είναι και αρκετά δυνατός για να ανασηκώνει και να υποστηρίζει τη μέση σας. Τα σημεία πίεσης ζωτικής σημασίας — ειδικά η σπονδυλική σας στήλη —υποστηρίζονται στις πιο εργονομικά υγιεινές θέσεις, επιτρέποντας την ελεύθερη κυκλοφορία του αίματος, ενώ οι μύες σας χαλαρώνουν πλήρως.

Η σχεδίαση DUX από κάτω προς τα επάνω:

1.

Η κάτω στρώση ελατηρίων προσφέρει βαθιά ανάρτηση. Αυτό το τμήμα απορροφά και κατανέμει το βάρος έτσι ώστε το κρεβάτι να παραμένει σταθερό όταν εσείς ή ο σύντροφός σας κινείστε.

2.

Η μεσαία στρώση ελατηρίων προσφέρει συνεχή οσφυϊκή υποστήριξη ενώ μπορεί να ανυψώνεται για να προσαρμόζεται στο περίγραμμα του σώματος.

3.

Η τελευταία στρώση ελατηρίων ενός κρεβατιού DUX αποτελείται από τις προσαρμοζόμενες κασέτες Pascal. Κάθε κασέτα επιλέγεται έτσι ώστε να ικανοποιεί τις ατομικές σας ανάγκες.

4.

Το μαλακό επίστρωμα αποτελεί την ανώτερη στρώση του κρεβατιού DUX. Αποτελείται από λάτεξ το οποίο προέρχεται από καουτσουκόδεντρα και περιβάλλεται από καθαρό βαμβάκι με μακριές ίνες.

ΤΑ ΕΞΥΠΝΑ ΕΛΑΤΗΡΙΑ PASCAL

Τα ελατήρια στο σύστημα Pascal με κασέτες είναι το θριαμβευτικό αποτέλεσμα που ονειρεύονται όσοι ασχολούνται με το σχεδιασμό κρεβατιών. Ο σχεδιασμός των ελατηρίων και ο συγκεκριμένος τύπος χάλυβα που χρησιμοποιείται σε αυτά είναι καρποί ετών έρευνας και δοκιμών. Κάθε ελατήριο είναι ένα μικροσκοπικό μηχανικό θαύμα που έχει κατασκευαστεί έτσι ώστε να πληροί εξαιρετικά ακριβείς προδιαγραφές.

ΣΟΥΗΔΙΚΟΣ ΧΑΛΥΒΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ

Ο καλύτερος σουηδικός χάλυβας είναι η βάση για κάθε κρεβάτι DUX. Σχεδόν 2 μίλια χαλύβδινου σύρματος χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία του συνεχούς σχεδιασμού ελατηρίων που απαρτίζουν το σύστημα ελατηρίων ενός king-size κρεβατιού DUX. Αυτός ο μοναδικός σχεδιασμός σε συνδυασμό με τον πιο ανθεκτικό σουηδικό χάλυβα μάς επιτρέπει να δημιουργήσουμε ένα από τα μικρότερα, λεπτότερα και πιο δυναμικά ελατήρια της αγοράς.

ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ
ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΕΝΑ ΣΤΡΩΜΑ DUX

Ξέρετε γιατί σας έχουν πει να γυρίζετε το στρώμα σας ανάποδα; Τα ελατήρια στα στρώματα χαμηλής ποιότητας μπορεί να χαλαρώσουν και με το χρόνο να μειωθεί η συγκράτηση και η υποστήριξη που προσφέρουν. Το να γυρίζετε το στρώμα σας ανάποδα είναι απλώς μια προσπάθεια να κρύψετε αυτό το πρόβλημα.

Η ενισχυμένη ανθεκτικότητα του σχεδιασμού ελατηρίων με συνεχείς σπείρες σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί ποτέ να γυρίσετε το στρώμα DUX ανάποδα – κάτι θετικό, αν σκεφτεί κανείς ότι ένα κρεβάτι king-size DUX μπορεί να ζυγίζει σχεδόν 300 λίβρες. Στην πραγματικότητα, το κρεβάτι DUX στη Σουηδία περνά από γενιά σε γενιά.

ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΕΙ

Ένα επιπλέον πολύτιμο πλεονέκτημα του συστήματος ελατηρίων μας προκύπτει από το γεγονός ότι το κρεβάτι είναι κατά βάση κενό. Οι ανοιχτοί χώροι γύρω από τα ελατήρια με συνεχείς σπείρες επιτρέπουν τη δημιουργία ροής αέρα που παράγεται από τις κινήσεις του χρήστη. Η ροή του αέρα μπορεί να απομακρύνει τη θερμότητα του σώματος από το στρώμα ενώ μπορεί να συμβάλλει και στην εξάλειψη των οσμών. Η ροή αέρα μπορεί να δημιουργεί επίσης το επίπεδο εξαερισμού που χρειάζεται για την καταπολέμηση βακτηρίων και μυκήτων.

divider icon