Η ιστορία μας-
Η ιστορία της DUX

Τα συστήματα ύπνου υψηλής απόδοσης DUX είναι το αποτέλεσμα σχεδόν εννέα δεκαετιών έρευνας και δοκιμών. Στον πυρήνα κάθε στρώματος DUX βρίσκεται ένα εξαιρετικά σχεδιασμένο σύστημα του οποίου τα εξαρτήματα ελατηρίων είναι βαθμονομημένα και διαμορφωμένα με ακρίβεια ώστε να προσαρμόζονται στο μέγεθος και το βάρος του χρήστη. Η τεχνολογία DUX βασίζεται σε μια εγκυκλοπαιδική κατανόηση της μηχανικής του ύπνου.

Το κρεβάτι DUX έχει σχεδιαστεί για να παρέχει σωστή στάση ύπνου, μια θέση όπου η σπονδυλική στήλη είναι κάθετη στα ισχία έτσι ώστε οι μύες στο κάτω μέρος της πλάτης να μπορούν να χαλαρώσουν πλήρως και σε κάθε τους σημείο. Το αποτέλεσμα είναι μετρήσιμο. Στην πραγματικότητα οι μελέτες ύπνου αποδεικνύουν ότι οι χρήστες DUX όχι μόνο κοιμούνται ταχύτερα αλλά απολαμβάνουν μία επιπλέον ώρα βαθέος ύπνου - το μόνο στάδιο του ύπνου όπου το ανοσοποιητικό σύστημα και οι μυϊκές ομάδες του οργανισμού ανακάμπτουν και θεραπεύονται.

Η τεχνολογία DUX παρέχει το πιο εργονομικά εξελιγμένο κρεβάτι που διατίθεται στην αγορά. Και μέχρι σήμερα η εταιρεία που κατασκευάζει το κρεβάτι DUX εξακολουθεί να ανήκει και να βρίσκεται στη διαχείριση της οικογένειας Ljung που ζει και έχει και την έδρα της εταιρείας στη Σουηδία.

Η εταιρεία αρχικά ιδρύθηκε από τον Efraim Ljung για να παράγει τα πρώτα στρώματα με εσωτερικά ελατήρια στη Σουηδία, τέσσερις γενιές αυτής της σουηδικής οικογένειας έχουν εξελίξει την DUX και της έχουν χαρίσει διεθνή φήμη με πάνω από 110 καταστήματα παγκοσμίως.

Τα σχέδια της DUX χαρακτηρίζονται από καθαρές, απλές και σύγχρονες γραμμές. Όλα τα προϊόντα DUX κατασκευάζονται από κορυφαία υλικά, με την καλύτερη σουηδική τεχνική, με εργονομική έρευνα και σχεδιασμό.

Στην κορυφή του ευρέος φάσματος προϊόντων βρίσκεται το στρώμα DUX, το οποίο θεωρείται το πιο άνετο και εργονομικά σωστό στρώμα στην αγορά.

Το εμπορικό σήμα DUX έχει καταταχθεί στα κορυφαία 100 πιο πολύτιμα εμπορικά σήματα στη Σουηδία και βρίσκεται στη 17η θέση. Η DUX ήταν επίσης η μόνη ιδιωτική εταιρεία στη λίστα με τις 50 κορυφαίες εταιρείες.

Το 1987 η DUX εισήγαγε την εμπορική φιλοσοφία της DUXIANA στην Ευρώπη, τη Μεγάλη Βρετανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ανήκοντας σε ένα αυστηρά ελεγχόμενο σύστημα, αυτά τα ειδικά καταστήματα λειτουργούν κατόπιν ειδικής άδειας και παρέχουν αποκλειστικά έπιπλα για το υπνοδωμάτιο με ιδιαίτερη έμφαση στο κρεβάτι DUX. Λειτουργώντας ως ενιαία εμπορικά κέντρα με είδη για το υπνοδωμάτιο, τα καταστήματα DUXIANA προσφέρουν, εκτός από το κρεβάτι DUX, ανώτερης ποιότητας κεφαλάρια, κλινοσκεπάσματα και προϊόντα από πούπουλο.

Μέχρι σήμερα το κρεβάτι DUX διατίθεται σε περισσότερα από 110 καταστήματα DUXIANA παγκοσμίως.

divider icon