ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗ ΟΣΦΥΪΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ

Το ρυθμιζόμενο σύστημα οσφυϊκής υποστήριξης του κρεβατιού DUX σάς επιτρέπει να προσαρμόζετε την πλευρά του κρεβατιού σας ανάλογα με τις προσωπικές σας απαιτήσεις για άνεση, προσφέροντάς σας επιπλέον οσφυϊκή υποστήριξη αν τη θέλετε ή τη χρειάζεστε. Απλά πιέστε τον πτυσσόμενο μοχλό και περιστρέψτε τον για να ανασηκώσετε την οσφυϊκή περιοχή και να ικανοποιήσετε τις προσωπικές σας ανάγκες ως προς την άνεση.

Μεγαλύτερο από το άθροισμα των τμημάτων του, το κρεβάτι DUX έχει σχεδιαστεί για να εξελίσσεται, να προσαρμόζεται και να μεγαλώνει μαζί σας, παρέχοντας ανανεώσιμα εξαρτήματα, εναλλάξιμες πυκνότητες υποστήριξης και επιπλέον ανύψωση όταν τη χρειάζεστε. Κατά τη διάρκεια μιας ολόκληρης ζωής, όποιες και να είναι οι ανάγκες σας, το κρεβάτι DUX θα σας στηρίζει πάντα.

ΠροβλEψτε το απρOβλεπτο

Όχι μόνο οι τύποι και οι ανάγκες των σωμάτων μας διαφέρουν, αλλά το ίδιο σώμα μας αλλάζει για διάφορους λόγους. Αν χρειάζεστε λίγη επιπλέον υποστήριξη – είτε μόνιμα είτε λόγω κάποιας προσωρινής κατάστασης, όπως ένας αθλητικός τραυματισμός – το μοντέλο DUX 8008 περιλαμβάνει ένα μοχλό σε κάθε πλευρά του που σας επιτρέπει να ανυψώνετε κάθε πλευρά της οσφυϊκής υποστήριξης του κρεβατιού (έως 1,5").

CHANGES AS YOU CHANGE

Οι προκλήσεις της εγκυμοσύνης μπορεί να προκαλέσουν δυσάρεστο ύπνο για διάφορους λόγους. Το κρεβάτι DUX έχει σχεδιαστεί για να εξελίσσεται μαζί σας. Ο συνδυασμός της οσφυϊκής προσαρμογής με το μοναδικό μας σύστημα με προσαρμόσιμες κασέτες Pascal σάς επιτρέπει να ρυθμίζετε εύκολα το κρεβάτι DUX για να αντισταθμίζετε τις αλλαγές του σώματός σας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και να το επαναφέρετε στην αρχική του κατάσταση μετά το τέλος της, καθιστώντας το DUX το απόλυτο κρεβάτι εγκυμοσύνης.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

divider icon