Το στρώμα με εσωτερικό σκελετό DUX

ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΕΠΙΠΛΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ

Ο εσωτερικός σκελετός του στρώματος DUX είναι κατασκευασμένος από σουηδικό πεύκο αργής ανάπτυξης της υψηλότερης ποιότητας, ένα από τα ισχυρότερα και πιο ανθεκτικά πεύκα στον κόσμο. Σχεδιασμένο σαν ένα έπιπλο, ο εσωτερικός σκελετός του κρεβατιού DUX σάς επιτρέπει απλά να επιλέξετε το ύψος και το χρώμα του ποδιού που θέλετε και να στερεώσετε

το πόδι στο σκελετό, βιδώνοντάς το στη θέση του. Αν το ύψος του κρεβατιού σας ή οι στιλιστικές σας ανάγκες αλλάζουν, μπορείτε απλά να προσαρμόσετε το κρεβάτι σας αντικαθιστώντας τα πόδια ανά πάσα στιγμή.

ΜΑΣΙΦ ΣΟΥΗΔΙΚΟ ΠΕΥΚΟ ΑΡΓΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Το ξύλο που χρησιμοποιείται για την κατασκευή του σκελετού του κρεβατιού φυτρώνει στο βόρειο τμήμα της Σουηδίας. Οι εξαιρετικά σκληροί χειμώνες παράγουν δέντρα που αναπτύσσονται πολύ αργά – αυτό φαίνεται από τους στενά διατεταγμένους δακτυλίους ανάπτυξης στον κορμό τους – καθιστώντας το πεύκο αυτό ένα από τα ανθεκτικότερα πεύκα στον κόσμο. Αυτό το πεύκο χρησιμοποιείται τη δημιουργία της βάσης κάθε κρεβατιού DUX. Το αποτέλεσμα είναι μια βάση που κατασκευάζεται σαν έπιπλο. Κάθε μεμονωμένο εξάρτημα του κρεβατιού DUX είναι κατασκευασμένο για μεγάλη διάρκεια ζωής.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΣΑΝ ΕΝΑ ΕΠΙΠΛΟ

Το κρεβάτι DUX με τη μοναδική εσωτερική κατασκευή του σκελετού του εξαλείφει την ανάγκη για παραδοσιακό σκελετό. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο σκελετός είναι κυριολεκτικά ενσωματωμένος στη βάση του πλαισίου με τα ελατήρια. Τα περισσότερα πλαίσια ελατηρίων υπάρχουν απλώς ως μέσο αύξησης του ύψους του κρεβατιού, αλλά αυτό δεν συμβαίνει στο κρεβάτι DUX. Όχι μόνο το πλαίσιο με τα ελατήρια λειτουργεί ως εσωτερικός σκελετός, αλλά πιστό στο όνομά του, περιέχει τα αποκλειστικά ελατήριά μας με συνεχείς σπείρες, ως πρόσθετο στοιχείο άνεσης.

Η ΣΕΙΡΑ ΚΡΕΒΑΤΙΩΝ DUX

divider icon