Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Επαγγελματίες DUX

Γίνετε συνεργάτης μας

Συμβουλεύουμε μερικά από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία στον κόσμο για τη σημασία του καλού ύπνου. Θέλουμε να χτίσουμε σχέσεις με νέους επιχειρηματικούς εταίρους, όπως ξενοδοχεία, μεταπωλητές και σχεδιαστές εσωτερικών χώρων, καθώς και να διαδώσουμε το θέμα των καινοτόμων λύσεων DUX μέσω της συνεργασίας μας με τα μέσα ενημέρωσης.

Γίνετε μεταπωλητής

Τα κρεβάτια DUX έχουν αποδείξει την αξία τους στη διάρκεια πολλών δεκαετιών. Τα προϊόντα μας είναι από τα πλέον πρωτοποριακά στην αγορά, με υλικά κορυφαίας ποιότητας. Δεδομένου ότι όλο και περισσότεροι πελάτες επενδύουν στην υγεία και την άνεσή τους, παρατηρούμε έναν αναπτυσσόμενο τομέα της αγοράς μπροστά μας. Ελάτε κι εσείς σ' αυτό το ταξίδι της δικής μας σουηδικής επωνυμίας!

Μάθετε περισσότερα ή κλείστε ένα ραντεβού Ανακαλύψτε τη συλλογή των κρεβατιών μας

ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

Πάνω από 150 από τα πλέον πολυτελή ξενοδοχεία παγκοσμίως εμπιστεύονται την υψηλότερη ποιότητα των κρεβατιών DUX. Ανακαλύψτε ποια ξενοδοχεία προσφέρουν τον καλύτερο ύπνο σε συνεργασία με την DUX. Εάν θέλετε να ενταχθείτε σε αυτόν τον κατάλογο, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Εξερευνήστε τους συνεργάτες ξενοδοχείου μας Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα

Σχεδιασμός με DUX

Έχουμε μακρά παράδοση συνεργασίας με σπουδαίους σχεδιαστές. Όλα ξεκίνησαν με τον διάσημο Bruno Mathsson, που είχε τη μεγαλύτερη επίδραση στη σύγχρονη σουηδική σχεδίαση επίπλων. Χάρη σε αυτήν τη συνεργασία, δημιουργήσαμε αρκετά διαχρονικά σχεδιαστικά κλασικά κομμάτια που εξακολουθούμε να παράγουμε, π.χ. την πολυθρόνα Jetson. Πιστεύουμε σε συνεργασίες με τους σχεδιαστές, γι' αυτό δουλεύουμε με διάφορους συνεργάτες όπως οι Claesson Koivisto Rune και Norm Architects.

Συλλογή DUX Επικοινωνία

Η DUX είναι η καλύτερη μάρκα επίπλων που ήρθε ποτέ από τη Σουηδία, με διεθνή αναγνώριση που προορίζεται μόνο για λίγες από τις καλύτερες ιταλικές μάρκες.

Mårten Claesson, Eero Koivisto και Ola Rune

Τι καινούριο υπάρχει;

Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες ή θέλετε να μιλήσετε με τους αντιπροσώπους μας, επικοινωνήστε μαζί μας στην παρακάτω σύνδεση. Στις επίσημες αίθουσες τύπου της DUX, προσφέρουμε δελτία τύπου, αναρτήσεις ιστολογίου και στοιχεία πολυμέσων.

Επικοινωνία τύπου Αίθουσα τύπου