Η ΔΙΑΦΟΡΑ DUX®

10 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το κρεβάτι DUX Σύστημα ύπνου υψηλής απόδοσης DUX

Το κρεβάτι DUX είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό κρεβάτι. Είναι ένα όχημα προς την ευεξία. Το κρεβάτι DUX® είναι ένα κρεβάτι για βαθύ ύπνο. Είναι η μοναδική στιγμή που το σώμα σας μπορεί να επιδιορθωθεί, να αναδομηθεί και να αποκατασταθεί. Όχι όταν κοιμάστε - αλλά όταν βρίσκεστε στο στάδιο του βαθέος ύπνου. Είτε υποφέρετε από πόνο στην πλάτη είτε περνάτε ανήσυχες νύχτες προσπαθώντας να βρείτε μια

άνετη θέση, τα συστήματα ύπνου υψηλής απόδοσης DUX σάς επιτρέπουν να απολαύσετε την ξεκούραση και την ανακούφιση που χρειάζεστε. Πιστεύουμε ότι το κρεβάτι DUX είναι το καλύτερο κρεβάτι του κόσμου. Και αφού έχετε περάσει χρόνο στον ιστότοπό μας, σας συνιστούμε να επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματά μας, ώστε να μπορέσετε να δοκιμάσετε τα προϊόντα μας και από κοντά.

10 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΕΝΑ ΚΡΕΒΑΤΙ DUX

ΒΑΘΥΣ ΥΠΝΟΣ–Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ

Ερευνητές στο Ινστιτούτο Καρολίνσκα – το κορυφαίου κύρους ιατρικό πανεπιστήμιο που απονέμει το Βραβείο Νόμπελ στη Φυσιολογία και την Ιατρική – πραγματοποίησαν μια έρευνα σχετικά με τον αντίκτυπο που είχαν διαφορετικά στρώματα στο σώμα και την ποιότητα του ύπνου. Τα αποτελέσματά τους έδειξαν ότι εκείνοι που κοιμήθηκαν σε κρεβάτι DUX όχι μόνο κοιμήθηκαν γρηγορότερα, αλλά παρέμειναν στο στάδιο του βαθέος ύπνου μεγαλύτερο διάστημα.

* BRL 1985 1989 (Εργαστήριο έρευνας για κρεβάτια, Αναπληρωτής Καθηγητής Evert Knutsson, Αναπληρωτής Καθηγητής Sven Engdahl)

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΤΗΣ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗΣ ΣΤΗΛΗΣ

Ο στόχος κάθε κρεβατιού DUX είναι να ευθυγραμμίζει τη σπονδυλική σας στήλη με σκοπό την ανακούφιση από τον πόνο στην πλάτη και την ομοιόμορφη κατανομή του βάρους σας για μεγιστοποίηση της κυκλοφορίας. Κάθε εξάρτημα του συστήματος ύπνου υψηλής απόδοσης είναι σχεδιασμένο για να παρέχει σωστή στάση ύπνου. Αυτή η θέση είναι εφικτή μόνο αν το σώμα σας υποστηρίζεται καθ 'όλο του το μήκος με τρόπο που να επιτρέπει στη σπονδυλική σας στήλη να ξεκουράζεται σε φυσική θέση, ενώ είναι με άνετο τρόπο κάθετη προς τα ισχία και τους ώμους σας. Ο μόνος τρόπος για να χαλαρώσει εντελώς η πλάτη σας είναι η σπονδυλική σας στήλη να υποστηρίζεται σε αυτήν τη θέση.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για την ανακοΥφιση απΟ τον πΟνο στην πλΑτη

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΛΑΤΗΡΙΩΝ ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΣΠΕΙΡΕΣ

Το θεμέλιο κάθε κρεβατιού DUX είναι ένα σύστημα ελατηρίων που είναι ασυναγώνιστο στη βιομηχανία των κρεβατιών - απαράμιλλη υποστήριξη, ευελιξία και ανθεκτικότητα.

Σχεδιασμένο για εξαιρετικά υψηλές επιδόσεις, το σύστημά μας απαιτεί για την κατασκευή του πάνω από ένα μίλι από ειδικά σφυρηλατημένο, χαλύβδινο σύρμα μεγάλης αντοχής. Το τελικό προϊόν αποτελείται από έως και 4.180 αλληλοσυνδεόμενα ελατήρια, των οποίων η συνδυαστική υποστήριξη βοηθά στην παροχή μέγιστης ανακούφισης από την πίεση σε κάθε μέρος του σώματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

PASCAL®: ΤΟ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΙΜΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

ΤΟ DUX 6006 8008

Το αποκλειστικό σύστημα Pascal με κασέτες ξεχωρίζει τα κρεβάτια DUX από όλα τα άλλα κρεβάτια της αγοράς. Αποτελούμενο από εναλλάξιμες κασέτες με ελατήρια διαφορετικής σκληρότητας, το σύστημα Pascal σάς επιτρέπει να προσαρμόζετε τα τμήματά του ώστε να ταιριάζουν ακριβώς στις απαιτήσεις του μεγέθους και του βάρους του σώματός σας - και να τα αλλάξετε όταν αλλάζετε και εσείς.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

ΤΟ DUX 8008

Αν χρειάζεστε λίγη περισσότερη οσφυϊκή υποστήριξη — είτε μόνιμα είτε λόγω κάποιων περιστασιακών συνθηκών, όπως ένας αθλητικός τραυματισμός ή μια εγκυμοσύνη —το μοντέλο DUX 8008 περιλαμβάνει δύο αφαιρούμενους μοχλούς που σας επιτρέπουν να αυξάνετε την οσφυϊκή υποστήριξη του κρεβατιού (έως και 1,5'') για να ταιριάζει απολύτως στις ανάγκες σας.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ DUX

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΑΝΑΝΕΩΣΗ, ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Το κρεβάτι DUX αποτελείται από προσαρμόσιμα εξαρτήματα. Το επίστρωμά μας δεν είναι συνδεδεμένο στο κρεβάτι, η κορυφή του στρώματος μπορεί να ανοίξει με φερμουάρ για να επιτρέψει την πρόσβαση στο σύστημα με προσαρμόσιμες κασέτες Pascal και οι δύο βάσεις ελατηρίων λειτουργούν ανεξάρτητα η μία από την άλλη.

Κάθε εξάρτημα μπορεί να αντικατασταθεί, ενώ μερικά μπορούν και να αναβαθμιστούν. Το αποτέλεσμα είναι ένα κρεβάτι που δεν μπορεί απλώς να αποκατασταθεί όταν παρουσιάσει σημάδια φθοράς, αλλά μπορεί και να βελτιωθεί με την κυκλοφορία νέων αξεσουάρ και τεχνολογικών καινοτομιών.

ΥΛΙΚΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

Από το χάλυβα υψηλής αντοχής που χρησιμοποιείται για την κατασκευή των ελατηρίων, έως το σουηδικό πεύκο αργής ανάπτυξης που επιλέγεται για την εξαιρετική αντοχή του, όλα τα υλικά και τα εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή ενός κρεβατιού DUX επιλέγονται ειδικά για τις εξαιρετικά υψηλές δυνατότητες απόδοσής τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΕΙ

Ένα σημαντικό και υποτιμημένο πλεονέκτημα ενός συστήματος ελατηρίων προκύπτει από το γεγονός ότι το κρεβάτι είναι κατά βάση κενό. Αυτό επιτρέπει τη δημιουργία ροής αέρα από τις κινήσεις του χρήστη. Η ροή του αέρα όχι μόνο απομακρύνει τη θερμότητα του σώματος από το στρώμα αλλά προσφέρει και το κατάλληλο επίπεδο εξαερισμού για την εξάλειψη οσμών, βακτηρίων και μυκήτων.

Η DUXIANA προσφέρει επίσης μια ποικιλία από προστατευτικά καλύμματα μαξιλαριών και στρωμάτων σχεδιασμένα και δοκιμασμένα για να διατηρούν ένα ασφαλές περιβάλλον ύπνου απαλλαγμένο από ακάρεα και αλλεργιογόνα.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 90 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Παρόλο που διαρκώς βελτιώνουμε και τελειοποιούμε την αποκλειστική μας τεχνολογία — ένα δίκτυο ακριβείας που αποτελείται από αλληλοσυνδεόμενα ελατήρια από χάλυβα υψηλής αντοχής — αλλά και καινοτομούμε με κάθε ευκαιρία, η τεχνολογία μας έχει ήδη δοκιμαστεί από το χρόνο.

Η τεχνολογία του κρεβατιού DUX είναι εξαιρετικά επιτυχημένη και αυτό το αποδεικνύει η ιστορία.

Το κρεβάτι DUX δεν είναι απλώς ένα ακόμα στρώμα - είναι ένα έπιπλο κατασκευασμένο για να διαρκέσει για γενιές. Με το κρεβάτι DUX δεν χρειάζεστε πλέον σκελετό κρεβατιού, γιατί ο σκελετός από μασίφ ξύλο είναι κυριολεκτικά ενσωματωμένος στη βάση του κρεβατιού. Απλά βιδώστε το πόδι της επιλογής σας στη θέση του, στον εσωτερικό σκελετό. Αν βαρεθήκατε τα πόδια που έχετε επιλέξει - απλώς αντικαταστήστε τα ώστε να ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

Απολαύστε ένα κρεβάτι DUX σήμερα στο κατάστημα Λευκωσίας.

divider icon