Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ντουμπάι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Burj Al Arab Jumeirah

Το Burj Al Arab Jumeirah, που έχει ψηφιστεί επανειλημμένα ως το πιο πολυτελές ξενοδοχείο στον πλανήτη, με τη χαρακτηριστική του ναυσιπλοϊκή σιλουέτα, είναι κάτι περισσότερο από ένα εκπληκτικό ξενοδοχείο. Είναι ένα σύμβολο του σύγχρονου Dubai.

Το χαρακτηριστικό σχήμα ιστίου του Burj Al Arab Jumeirah δεν το αναδεικνύει απλώς ως ένα εντυπωσιακό ξενοδοχείο, αλλά ως ένα σύμβολο του σύγχρονου Dubai.

Παρά τον εντυπωσιασμό που προκαλεί αυτή η εκπληκτική δομή όταν την βλέπετε, οι υπηρεσίες που προσφέρει είναι αυτές που καθιστούν το Burj Al Arab Jumeirah πραγματικά τόσο εξαιρετικό.

Έχοντας ψηφιστεί επανειλημμένα ως το πιο πολυτελές ξενοδοχείο του κόσμου, αυτός ο υπέροχος προορισμός σάς προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες και παροχές συνεχώς, μέχρι και προαιρετικά Rolls-Royce με οδηγό.

Το κατάλυμα Burj Al Arab Jumeirah μόνο με σουίτες προσφέρει διακριτικό check-in στα δωμάτιά σας, ιδιωτική ρεσεψιόν σε κάθε όροφο και πλήθος προσωπικών μπάτλερ, καθένας από τους οποίους είναι ένας ευγενικός αγγελιοφόρος της απαράμιλλης φιλοξενίας μας.

Ελάτε να ζήσετε την εμπειρία.

Burj Al Arab

Jumeirah St - Umm Suqeim 3

Ντουμπάι

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Τηλέφωνο
+97143017777
Email
Ιστοσελίδα
www.jumeirah.com

Η DUX στον κόσμο

Τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία του κόσμου επιλέγουν DUX

Προβολή περισσότερων συνεργατών ξενοδοχείων