Το απόλυτο
κρεβάτι εγκυμοσύνης

Οι προκλήσεις της εγκυμοσύνης μπορεί να προκαλέσουν δυσάρεστο ύπνο για διάφορους λόγους - οι οποίοι αλλάζουν καθώς αλλάζει και το σώμα σας. Το στρώμα DUX έχει σχεδιαστεί για να εξελίσσεται μαζί σας, κάτι που το καθιστά ένα ιδανικό στρώμα για την εγκυμοσύνη. Το σύστημα των εξαρτημάτων μας αναδιαμορφώνεται εύκολα για να αντισταθμίσει τις αλλαγές του σώματός σας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης - και αλλάζει ξανά, μετά το τέλος της, κάτι που το καθιστά ένα ιδανικό στρώμα για την εγκυμοσύνη.

ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΠΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ

Ο πόνος στην πλάτη είναι σχεδόν εξασφαλισμένος κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης - οι μελέτες

δείχνουν ότι οι έγκυες γυναίκες υποφέρουν από πόνο στο κάτω μέρος της πλάτης τους σε ποσοστό 50-70%. Καθώς το βάρος του εμβρύου αυξάνεται, το κέντρο βάρους σας μετατοπίζεται προς τα εμπρός. Για να αντισταθμίσετε αυτήν τη μετατόπιση στη στάση σας, φυσικά σκύβετε προς τα πίσω, μεταφέροντας την ένταση στους μύες που βρίσκονται στο κάτω μέρος της πλάτης σας, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε καταπόνηση και πόνο.

Και οι μύες της πλάτης δεν κοιμούνται απαραίτητα όταν κοιμάστε και εσείς - μπορεί να παραμένουν τεταμένοι αν το στρώμα σας δεν προσφέρει καλή, συνεχή υποστήριξη. Οι μύες σας μπορεί να μην έχουν ποτέ την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να θεραπευτούν, κάνοντάς σας να στριφογυρίζετε όλο το βράδυ.

Διάγραμμα σώματος σε μαλακό κρεβάτι με καμπυλότητα στη σπονδυλική στήλη

ΜΑΛΑΚΟ
Όταν ένα στρώμα είναι πολύ μαλακό
το σώμα σας βυθίζεται σαν να βρισκόταν σε αιώρα
και αυτό ωθεί τη σπονδυλική σας στήλη σε μια αφύσικη καμπύλη.

Άνθρωπος που κοιμάται σε κρεβάτι DUX με ευθεία σπονδυλική στήλη

ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ DUX
Η DUX περιβάλλει το σώμα σας υποστηρίζοντας
ολόκληρο το μήκος της σπονδυλικής σας στήλης, έτσι
ώστε να μπορεί να αναπαύεται στην πιο φυσική και υγιή
δυνατή θέση.

Pascal®
Το προσαρμοζόμενο
σύστημα υποστήριξής μας

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ>>

Το αποκλειστικό σύστημα Pascal με κασέτες ξεχωρίζει τα κρεβάτια DUX από όλα τα άλλα κρεβάτια της αγοράς. Αποτελούμενο από εναλλάξιμα εξαρτήματα, το σύστημα Pascal σάς επιτρέπει να προσαρμόζετε τα τμήματά του ώστε να ταιριάζουν ακριβώς στις απαιτήσεις του μεγέθους και του βάρους του σώματός σας — και να τα αλλάξετε όταν αλλάζετε και εσείς.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ

Η προσαρμογή του DUX στο σώμα σας, όταν το τελευταίο αλλάζει, δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερη. Απλώς ανοίξτε το φερμουάρ στην κορυφή του κρεβατιού — από κάτω

θα βρείτε τρεις κασέτες που προσφέρουν ξεχωριστές ζώνες υποστήριξης για τουςώμους, τα ισχία και τα πόδια.

Καθώς περνάτε από τα διάφορα στάδια της εγκυμοσύνης και το σώμα αλλάζει συνεχώς ως προς το σχήμα και το βάρος του, θα μάθετε γρήγορα ότι τοκαλύτερο στρώμα για εγκυμοσύνηείναι αυτό που μπορεί να αναμορφώνεται εύκολα για να ταιριάζει στις εξελισσόμενες ανάγκες σας.

Και όταν το σώμα σας επιστρέψει στην προηγούμενη μορφή του, απλά αντιστρέψτε τη διαδικασία.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ>>

Δυναμική υποστήριξη

Μόνο η δυναμική φύση ενός συστήματος ελατηρίων μπορεί να περιβάλλει όλες σας τις κινήσεις και να προσαρμόζεται σε αυτές τη νύχτα. Το επαναστατικό σύστημα ελατηρίων της DUX προσαρμόζεται στο βάρος και το σχήμα του σώματος. Κινείται ανάλογα με τις κινήσεις σας. Προσαρμόζεται στο περίγραμμα του σώματός σας προσφέροντας συνεχή δυναμική υποστήριξη σε κάθε σημείο του σώματός σας.

Το σύστημα ελατηρίων της DUX δεν είναι ούτε πολύ σκληρό ούτε πολύ μαλακό. Είναι αρκετά εύκαμπτο έτσι ώστε να επιτρέπει στους ώμους και τα ισχία σας να βυθίζονται στο στρώμα, αλλά είναι και αρκετά δυνατό για να ανασηκώνει και να υποστηρίζει τη μέση σας. Τα σημεία πίεσης ζωτικής σημασίας — ειδικά η σπονδυλική σας στήλη —υποστηρίζονται στις πιο εργονομικά υγιεινές θέσεις, επιτρέποντας την ελεύθερη κυκλοφορία του αίματος, ενώ οι μύες σας χαλαρώνουν πλήρως.

Η σχεδΙαση DUX απΟ κΑτω προς τα επΑνω:

1.

Η κάτω στρώση ελατηρίων προσφέρει βαθιά ανάρτηση. Αυτό το τμήμα απορροφά και κατανέμει το βάρος έτσι ώστε το κρεβάτι να παραμένει σταθερό όταν εσείς ή ο σύντροφός σας κινείστε.

2.

Η μεσαία στρώση ελατηρίων προσφέρει συνεχή οσφυϊκή υποστήριξη ενώ μπορεί να ανυψώνεται για να προσαρμόζεται στο περίγραμμα του σώματος.

3.

Η τελευταία στρώση ελατηρίων ενός κρεβατιού DUX αποτελείται από τις προσαρμοζόμενες κασέτες Pascal. Κάθε κασέτα επιλέγεται έτσι ώστε να ικανοποιεί τις ατομικές σας ανάγκες.

4.

Το μαλακό επίστρωμα αποτελεί την ανώτερη στρώση του κρεβατιού DUX. Αποτελείται από λάτεξ το οποίο προέρχεται από καουτσουκόδεντρα και περιβάλλεται από καθαρό βαμβάκι με μακριές ίνες.

ΛΙΓΟΣ ΥΠΝΟΣ. ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΟΚΕΤΟΣ.

ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ;

Μια μελέτη από ερευνητές του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια στο Σαν Φρανσίσκο έδειξε ότι οι γυναίκες που κοιμόντουσαν λιγότερες από 6 ώρες το βράδυ είχαν τοκετό μεγαλύτερης διάρκειας και ήταν 4,5 φορές πιο πιθανό να χρειαστούν καισαρική τομή. Με βάση τα ευρήματα αυτά, οι ερευνητές συνιστούν στους γιατρούς να συζητούν τόσο την ποσότητα όσο και την ποιότητα του ύπνου με τις εγκυμονούσες ασθενείς τους.

Η καλύτερη στάση ύπνου

Είναι ευρέως αποδεκτό ότι οι έγκυες γυναίκες πρέπει να κοιμούνται στο πλάι με τα γόνατα και τα ισχία τους λυγισμένα και με ένα μαξιλάρι ανάμεσα στα γόνατα, για να ανακουφίζουν την πίεση στο κάτω μέρος της πλάτης τους. Επίσης, ο ύπνος στο αριστερό πλάι βελτιώνει τη ροή του αίματος και των θρεπτικών ουσιών στο έμβρυο, καθώς και στη μήτρα και στα νεφρά. Προσπαθήστε να μην ξαπλώνετε ανάσκελα για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

divider icon