Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ανακαλύψτε το τελευταίο κρεβάτι που θα χρειαστείτε ποτέ: DUX Sustainable Comfort

Η βελτίωση της άνεσης, της απόδοσης και της μακροζωίας των κρεβατιών είναι ο πρωταρχικός στόχος της DUX από την ίδρυση της εταιρείας πριν από σχεδόν έναν αιώνα. Η πιο πρόσφατη γενιά του θρυλικού κρεβατιού DUX συνεχίζει αυτό το ταξίδι. Με ένα σύστημα ύπνου βασισμένο σε εξαρτήματα για απαράμιλλη προσαρμογή και εξολοκλήρου φυσικά υλικά, έχει σχεδιαστεί για να διαρκέσει μια ζωή - και παραπάνω.

«Ο βελτιωμένος σχεδιασμός των εξαρτημάτων μας προσφέρει σε κάθε κοιμώμενο μια εξατομικευμένη εμπειρία ύπνου που δίνει προτεραιότητα τόσο στη δική του ευεξία όσο και στην υγεία του πλανήτη μας», λέει ο Henrik Ljung, CEO, DUX & DUXIANA. «Έχουμε λόγο που ονομάσαμε αυτή τη νέα συλλογή 'Sustainable Comfort' και υποσχόμαστε ότι θα ανταποκρίνεται σε αυτό το όνομα από κάθε άποψη».

Επανεξετάζουμε κάθε ραφή

Το Sustainable Comfort είναι το αποτέλεσμα μιας τριετούς προσπάθειας έρευνας και ανάπτυξης, κατά την οποία η DUX εξέτασε και ανέλυσε προσεκτικά όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται στα υπάρχοντα κρεβάτια. Παρόλο που η DUX βασιζόταν πάντα στην υπεύθυνη κατασκευή με προσεκτικά προμηθευμένους, μακροχρόνιους πόρους, η νέα συλλογή κρεβατιών το πηγαίνει ακόμα πιο πέρα - αφαιρώντας όλα τα μη απαραίτητα, τεχνητά υλικά.

Όπως και πριν, τα πλαίσια των κρεβατιών είναι κατασκευασμένα από σουηδικό πεύκο αργής ανάπτυξης, με ελατήρια από χάλυβα υψηλής αντοχής και υπεύθυνης προμήθειας. Η βασική διαφορά είναι στα υφάσματα. Για τα νέα συστατικά, η DUX έχει επιλέξει μια σειρά από πλήρως φυσικές ίνες: 100% μαλλί, 100% βαμβάκι και 100% λινό. Επιπλέον, η στρώση λάτεξ αναβαθμίστηκε σε ένα μείγμα που περιέχει 90% φυσικό λάτεξ.

«Τα νέα υλικά δεν βελτιώνουν μόνο το περιβαλλοντικό αποτύπωμα κάθε κρεβατιού DUX», προσθέτει ο Ljung. »Δημιουργούν επίσης βελτιωμένη εμπειρία ύπνου. Το φυσικό λάτεξ παρέχει στήριξη περιγράμματος σε κάθε ίντσα του σώματος του κοιμώμενου, ενώ το 100% βαμβάκι με υψηλή περιεκτικότητα σε νήματα προσφέρει ασυναγώνιστη απαλότητα. Τα πλήρως φυσικά υφάσματα σε όλο το κρεβάτι επιτρέπουν επίσης μεγαλύτερο έλεγχο θερμοκρασίας για πιο άνετο ύπνο».

TopCorner_SustainableComfort_DUX_6000x4000.jpg

Το πιο προσαρμόσιμο κρεβάτι στον κόσμο

Η DUX αναπτύσσει τεχνολογίες κρεβατιών για να διασφαλίσει την υψηλότερη ποιότητα ανάπαυσης, με έμφαση στη σωστή στάση του σώματος και τον βελτιωμένο, βαθύτερο ύπνο. Το κλειδί για αυτό είναι η ικανότητα του κοιμώμενου να προσαρμόζει την πλευρά του κρεβατιού του στις μοναδικές ανάγκες του σώματός του.

Τα κρεβάτια της συλλογής Sustainable Comfort διαθέτουν ένα σύστημα ύπνου που βασίζεται σε τρία ξεχωριστά εξαρτήματα που αντικαθίστανται. Αυτός ο καινοτόμος σχεδιασμός προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία στη ρύθμιση του κρεβατιού για να παρέχει το καλύτερο δυνατό επίπεδο άνεσης - και να διατηρεί αυτή την άνεση για ακόμη μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα.

Τα τρία συστατικά του Sustainable Comfort

  • Σύστημα Στήριξης Pascal: Το πατενταρισμένο σύστημα εναλλάξιμων κασετών της DUX εξασφαλίζει ιδανική στήριξη για τα πόδια, τους γοφούς και τους ώμους.
  • Επίστρώματα DUX: αναπόσπαστο μέρος της ιδανικής άνεσης, παραμένουν χαλαρά στο κρεβάτι για μέγιστη προσωπική ευελιξία.
  • Η Εσωτερική Στρώση Άνεσης: Ένα πρόσφατα αναβαθμισμένο εξάρτημα κατασκευασμένο από φυσικό λάτεξ και φυσικό μαλλί, το οποίο ενισχύει περαιτέρω τις δυνατότητες εξατομίκευσης της άνεσης.

SustainableComfort-BedInRoom_HiRes.jpg

«Το σύστημα που βασίζεται σε εξαρτήματα επιτρέπει τη συνεχή ανανέωση της άνεσης του κρεβατιού DUX σας», εξηγεί ο Ljung. «Είναι πάντα δυνατή η αναβάθμιση ενός εξαρτήματος ή η αντικατάστασή του εάν οι μεταβαλλόμενες συνθήκες της ζωής απαιτούν διαφορετικό τύπο στήριξης. Ουσιαστικά, μπορείτε να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής του κρεβατιού σας επ’ αόριστον, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί κάλλιστα να είναι το τελευταίο κρεβάτι που θα αγοράσετε ποτέ!»

Η μακροζωία του κρεβατιού αντανακλάται σε ένα νέο χρωματικό συνδυασμό για τη συλλογή. Ο συνδυασμός Sandinavian light sand και warm oatmeal είναι ταυτόχρονα κλασικός αλλά και μοντέρνος, προσφέροντας μια διαχρονική εμφάνιση που ταιριάζει σε κάθε προτίμηση σχεδίασης. Ακόμη και αν ο ιδιοκτήτης αποφασίσει να ανακαινίσει ή να ανανεώσει, το κρεβάτι Sustainable Comfort θα ενισχύσει την αισθητική του υπνοδωματίου για πολλά χρόνια.

6006_SustainableComfort_DUXIANA_2000x1500px.jpg

Πρωτοπορία σε νέες δυνατότητες ύπνου

Μια χειροποίητη προσέγγιση με υλικά υψηλής ποιότητας ήταν πάντα ο πυρήνας των προϊόντων DUX. Η συλλογή Sustainable Comfort βασίζεται σε αυτήν την κληρονομιά. Είναι το αποτέλεσμα πάνω από 90 ετών καινοτομίας και δοκιμασμένων τεχνολογιών κρεβατιών - συμπεριλαμβανομένου του μοναδικού συστήματος αλληλοσυνδεδεμένων ελατηρίων που επιτρέπει τη δυναμική υποστήριξη του ύπνου.

«Για εμάς, το Sustainable Comfort είναι ένα άλλο παράδειγμα των περήφανων σουηδικών ριζών της DUX, αντανακλώντας την αφοσίωσή μας στην ποιότητα καθώς και την υπεύθυνη περιβαλλοντική διαχείριση», λέει ο Ljung. «DUX σημαίνει 'ηγέτης' και αυτό ακριβώς είμαστε. Με αυτά τα κρεβάτια θέτουμε και πάλι νέα πρότυπα: τόσο σε ό,τι αφορά τις άνετες, προσαρμόσιμες εμπειρίες ύπνου, όσο και σε πιο βιώσιμα προϊόντα ύπνου μεγαλύτερης διάρκειας».

Η συλλογή Sustainable Comfort θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα από τον Ιούλιο 2024.