Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Προσαρμόστε την πλευρά του κρεβατιού σας

Προσαρμόσιμο σύστημα υποστήριξης Pascal

Αναγνωρίζουμε τις διαφορές μεταξύ των ανθρώπων που μοιράζονται το ίδιο κρεβάτι. Γι’ αυτό το σύστημα Pascal με κασέτες αλληλοσυνδεόμενων ελατηρίων σας επιτρέπει να προσαρμόσετε την κάθε πλευρά του κρεβατιού σας ξεχωριστά. Ο στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε τη βέλτιστη υποστήριξη και άνεση χωρίς συμβιβασμούς.

Κάθε σώμα είναι μοναδικό

Οι κασέτες έχουν σχεδιαστεί για να εφαρμόζουν στους τύπους σώματος και τα μέρη του σώματος, και έτσι δεν ταιριάζουν μόνο σύμφωνα με τη διαφορά βάρους και ύψους, αλλά και στο πλάτος του ώμου, πυκνότητα ισχίου και μυϊκού συστήματος. Ενώ μπορεί να χρειάζεστε πιο σκληρό στήριγμα κρεβατιού κάτω από τη μέση σας, ο σύντροφός σας μπορεί να χρειάζεται περισσότερη ευκαμψία για να επιτύχει σωστή ευθυγράμμιση της σπονδυλικής στήλης.

Πώς λειτουργεί

Το επάνω στρώμα του κρεβατιού DUX με Pascal μπορεί να ανοίξει από το φερμουάρ για να αποκαλυφθούν έξι εναλλάξιμες κασέτες ελατηρίων, τρεις για κάθε πλευρά. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις κασέτες ανάλογα με το μέγεθος του σώματός σας, τον σωματότυπο και τις ανάγκες σας.

ΒΗΜΑ 1

Αφαιρέστε την επάνω επένδυση

ΒΗΜΑ 2

Ανοίξτε το φερμουάρ του επάνω μέρους του κρεβατιού

ΒΗΜΑ 3

Επιλέξτε τη σωστή πυκνότητα: μαλακή, μεσαία ή σκληρή

ΒΗΜΑ 4

Απολαύστε την πλευρά του κρεβατιού σας

Τρεις ζώνες στήριξης

Τα πόδια, οι γοφοί και οι ώμοι σας χρειάζονται διαφορετικό τύπο στήριξης. Το κρεβάτι DUX διαχωρίζεται από ζώνες στήριξης, προσφέροντάς σας περισσότερη άνεση σε ολόκληρο το σώμα. Η κασέτα ώμου μειώνει τα σημεία πίεσης που μπορούν να παρεμποδίσουν την κυκλοφορία. Η κασέτα υποστήριξης των ισχίων βοηθά να κρατάτε τη σπονδυλική σας στήλη ίσια, χαλαρή και ανακουφισμένη, ενώ η κασέτα στήριξης των ποδιών ανασηκώνει ελαφρώς τα πόδια σας για να ευθυγραμμίσει τη σπονδυλική σας στήλη και να διατηρήσει την κυκλοφορία στα πόδια σας.

Τα έξυπνα ελατήρια

Ο σχεδιασμός των ελατηρίων και ο συγκεκριμένος τύπος χάλυβα που χρησιμοποιείται για την κατασκευή τους, είναι ο καρπός ετών έρευνας και δοκιμής. Κάθε ελατήριο είναι ρυθμισμένο ώστε να παρέχει έναν ακριβή βαθμό ανύψωσης για να αντισταθμίζει ένα προκαθορισμένο επίπεδο βάρους.

Pascal: ο άνθρωπος και η μέτρηση

Τιμήσαμε τον Γάλλο γιατρό και μαθηματικό Blaise Pascal δίνοντας το όνομά του στο πατενταρισμένο Σύστημα Κασετών μας. Ένα «pascal» είναι μια διεθνής μονάδα μέτρησης της πίεσης: στην περίπτωσή μας, μια μέτρηση της ακριβούς πίεσης που απαιτείται από κάθε ελατήριο για να υποστηρίξει ένα σώμα με συγκεκριμένο μέγεθος, σχήμα και βάρος σε κατάσταση ανάπαυσης.

Πάρτε τον έλεγχο της υγείας σας

Το DUX δεν είναι απλά ένα κρεβάτι. Είναι ένα μέσο ευεξίας. Είτε υποφέρετε από πόνο στην πλάτη είτε περνάτε ανήσυχες νύχτες προσπαθώντας να βολευτείτε, τα Συστήματα Ύπνου Υψηλής Απόδοσης DUX σάς επιτρέπουν να απολαύσετε την ξεκούραση και την ανακούφιση που χρειάζεστε.

Νιώστε τη διαφορά

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να βιώσετε το κρεβάτι DUX από τη δοκιμή του στην πραγματική ζωή. Βάλτε κάθε αμφιβολία για ύπνο. Βρείτε το πλησιέστερο κατάστημα και δείτε το και μόνοι σας.

Εύρεση καταστήματος

Σχετικά