Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Καλώς ήρθατε στην άνεση

Σχεδιασμός με DUX

Συνεργασία με την DUX

Η DUX αναπτύσσει και παράγει ποιοτικά στρώματα από την ίδρυση της εταιρείας το 1926 και έχει μακρά ιστορία συνεργασίας με σχεδιαστές εσωτερικών χώρων, αρχιτέκτονες και εργολάβους. Με την πάροδο των χρόνων, πολλά από τα διαχρονικά προϊόντα μας πέρασαν μέσα από συνεργασία με σχεδιαστές που περιλαμβάνουν τους Bruno Mathsson, Claesson Koivisto Rune και Norm Architects.

Οι πιο στενές μας σχέσεις είναι με τους συνεργάτες, τις ομάδες και τα άτομα που εκπροσωπούν την εταιρεία μας και προσφέρουν επαγγελματικές συστάσεις στον τελικό χρήστη, τον καταναλωτή. Πάντα επιδιώκουμε να επεκτείνουμε το portfolio των πελατών μας με σχεδιαστές εσωτερικών χώρων, αρχιτέκτονες και εργολάβους που μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της επωνυμίας μας και να ενθουσιάσουν τους πελάτες τους.

Πρόγραμμα πρεσβευτών DUX

Προσφέρουμε ένα πρόγραμμα πρεσβευτών της DUX που περιλαμβάνει οφέλη για σχεδιαστές εσωτερικών χώρων, αρχιτέκτονες, συμβούλους και εργολάβους που βοηθούν στην ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας και των πωλήσεων της επωνυμίας για την DUX και την DUXIANA.

Αυτά τα οφέλη περιλαμβάνουν επαγγελματικές εκπτώσεις ή προμήθειες στα προϊόντα DUX, προσωπική εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και χρήση του παγκόσμιου δικτύου καταστημάτων μας, συμπεριλαμβανομένων των χώρων διαβούλευσης για τις συναντήσεις με τους πελάτες.

Επίσης, προσφέρουμε εκπαίδευση για εσάς, την ομάδα ή την εταιρεία με την οποία συνεργάζεστε, ώστε να γνωρίζετε όλα όσα χρειάζεστε για τα προϊόντα μας και τα οφέλη της συνεργασίας και της χρήσης με τα προϊόντα DUX.

Κάντε αίτηση για να γίνετε πρεσβευτής της DUX

Η συνεργασία μας με κορυφαίους σχεδιαστές

Ως οικογενειακή επιχείρηση τέταρτης γενιάς, έχουμε το πλεονέκτημα να μετακινούμαστε γρήγορα από την αρχική ιδέα στο τελικό αποτέλεσμα. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που οι κορυφαίοι σχεδιαστές επιλέγουν να συνεργαστούν μαζί μας. Σήμερα συνεργαζόμαστε με μια νέα γενιά σπουδαίων σύγχρονων επιρροών. Συνεχίζουμε το ταξίδι μας με το ένα πόδι στο παρελθόν και το άλλο στο μέλλον.

Περισσότερα για τους σχεδιαστές μας εδώ

Μάθετε περισσότερα

Το ηλεκτρονικό μας φυλλάδιο

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Πατήστε παρακάτω για το ηλεκτρονικό μας φυλλάδιο «Καλώς ήρθατε στη DUX».

Μετάβαση στο ηλεκτρονικό φυλλάδιο

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θα θέλατε να συζητήσετε μια συνεργασία με τη DUX; Επικοινωνήστε μαζί μας και θα απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.