Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ποια είναι η Σωστή Στάση Ύπνου;

Ο μόνος τρόπος για να έχετε ένα βαθύ και ξεκούραστο ύπνο είναι με τη σωστή στάση ύπνου.  Η σπονδυλική στήλη σας πρέπει να αναπαύεται σε φυσική, άνετη θέση και το σώμα σας πρέπει να στηρίζεται ομοιόμορφα καθόλο το μήκος του. Η συντριπτική πλειονότητα των στρωμάτων στην αγορά σάς αναγκάζει να κάνετε συμβιβασμούς και στους δύο αυτούς σημαντικούς παράγοντες.

Εάν κοιμάστε σε κρεβάτι που είναι πολύ σκληρό, δεν εργάζεται το κρεβάτι, αλλά το σώμα σας. Οι ώμοι και οι μηροί σας δεν μπορούν να βυθιστούν, αλλά λυγίζουν ο ένας προς τον άλλο, με αποτέλεσμα την κάμψη και την καταπόνηση της σπονδυλικής στήλης. Σε ένα κρεβάτι που είναι πολύ μαλακό, το σώμα σας κατεβαίνει σε μια θέση αιώρησης, προκαλώντας σύγκλιση των ώμων και των ισχίων, αλλά και κάμψη της σπονδυλικής σας στήλης.

Ο ύπνος με κάμψη στην σπονδυλική στήλη δεν μπορεί να δημιουργήσει μόνο σοβαρή πίεση στις αρθρώσεις αλλά επίσης να δημιουργήσει συμπυκνωμένη ένταση στην περιοχή όπου ο κάτω σπόνδυλος της σπονδυλικής στήλης συνδέεται με τη λεκάνη. Αυτό μπορεί τελικά να επιδεινώσει την κατάσταση και να οδηγήσει ακόμη και σε πόνο στο κάτω μέρος της πλάτης. Και όχι μόνο: οι μύες σας θα παραμείνουν σφιγμένοι καθόλη τη διάρκεια της νύχτας προσπαθώντας να προστατεύσουν τη σπονδυλική σας στήλη, χωρίς ποτέ να έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν πλήρως και να επουλωθούν.

Επιλέγοντας να κοιμηθείτε σε ένα κρεβάτι που δεν αγκαλιάζει και δεν υποστηρίζει, μπορείτε εξίσου να δημιουργήσετε σημεία πίεσης που έχουν ως αποτέλεσμα χαμηλή κυκλοφορία. Όταν το σώμα σας δεν έχει την κατάλληλη ροή αίματος και οξυγόνου, μπορεί να προκληθεί μούδιασμα, μυρμήγκιασμα και στερεί την ικανότητα από τους μύες σας να καταπολεμήσουν την κούραση και τον πόνο. Το σώμα σας θα περάσει όλη τη νύχτα προσπαθώντας να προσαρμοστεί για να σα κάνει να νιώσετε άνετα χωρίς να επιτύχει ποτέ βαθύ αναζωογονητικό ύπνο.

Το μοναδικό σύστημα συνεχόμενων ελατηρίων του κρεβατιού DUXΤο μοναδικό σύστημα συνεχόμενων ελατηρίων του κρεβατιού DUX αγκαλιάζει και προσαρμόζεται δυναμικά στο σχήμα και τις κινήσεις του σώματός σας τη νύχτα. Η επαναστατική σχεδίαση των ελατηρίων είναι αρκετά ευέλικτη για να αφήνει τους ώμους και τους γοφούς σας να βυθιστούν, αλλά και αρκετά ανθεκτική για να σηκώσει και να στηρίξει τη μέση σας. Σε ένα κρεβάτι DUX, η σπονδυλική σας στήλη στηρίζεται σε μια φυσική, χαλαρή θέση, ώστε οι μύες σας να μπορούν να θεραπευτούν και να αποκατασταθούν τη νύχτα.

Νιώστε τη διαφορά

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να βιώσετε το κρεβάτι DUX από τη δοκιμή του στην πραγματική ζωή. Βάλτε κάθε αμφιβολία για ύπνο. Βρείτε το πλησιέστερο κατάστημα και δείτε το και μόνοι σας.

Εύρεση καταστήματος

Σχετικά