Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Περιοχή Τσινγκπού, Σανγκάη, Κίνα

Ahn Luh Zhujiajiao

Βρίσκεται στην πόλη Zhujiajiao στην Περιφέρεια Qingpu της Σανγκάης και είναι ένας προορισμός με μεγάλη ιστορία. Απέχοντας μόνο 48 χιλιόμετρα από την κεντρική Σαγκάη, το Ahn Luh Zhujiajiao είναι μια πύλη σε άλλη εποχή.

Χτισμένο γύρω από ένα ανακαινισμένο αρχαίο δικαστήριο 600 ετών, ιστορικά γνωστό ως «Wu Feng Lou» από τη δυναστεία Ming, το θέρετρο διαθέτει δομική τέχνη σε όλη την επιφάνειά του.

Το Παλιό Θέατρο της Δυναστείας των Τσινγκ, που βρίσκεται στους χώρους του θέρετρου, αποτελεί ένα εξαιρετικό μέρος για να αναλογιστείτε την κινεζική παράδοση και πολιτισμό. Το Ahn Luh Zhujiajiao διαθέτει βίλες με αυλές και ιδιωτικούς κήπους, προσεκτικά σχεδιασμένους ώστε να συνδυάζουν την παράδοση και τον μοντερνισμό. Αρκετές από τις βίλες διαθέτουν τις δικές τους θερμαινόμενες πισίνες εξωτερικού χώρου.

Το ξενοδοχείο προσφέρει επίσης εγκαταστάσεις όπως εστιατόρια κινέζικης/ασιατικής κουζίνας, Tapas Bar κινέζικου στιλ, βιβλιοθήκη, Cigar Bar, αίθουσα Tai Chi, γραφείο παραδοσιακής κινέζικης ιατρικής, σπα Ahn Luh, αίθουσα χορού χωρίς στύλους, αίθουσες συνεδριάσεων και εξωτερικές και εσωτερικές πισίνες.

Ahn Luh Zhujiajiao

505 Zhuhu Road, ZHujiajiao Town

Περιοχή Τσινγκπού, Σανγκάη

Κίνα

Τηλέφωνο
+8613501666778
Email
Ιστοσελίδα
www.ahnluh.com

Η DUX στον κόσμο

Τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία του κόσμου επιλέγουν DUX

Προβολή περισσότερων συνεργατών ξενοδοχείων